Türkiye yollarına çıkan Yeni Renault Austral, lansmana özel 1 milyon 190 bin TL fiyatıyla 1 Haziran’dan itibaren Renault yetkili satıcılarında kullanıcılarla buluşuyor.

Türkiye’nin yerli ve milli teknolojileri Malezya DSA-2024 Fuarı’nda Türkiye’nin yerli ve milli teknolojileri Malezya DSA-2024 Fuarı’nda

Gelişmiş kalite algısına sahip dış tasarım

Yeni Renault Austral, duyguları harekete geçiren silüeti ve özenle şekillendirilen güçlü çizgileriyle yüksek kalite algısı sunuyor. 3D derinlik efektli yüksek teknoloji arka farları ve ön farlarda elmasşeklinde desenler gibi detaylarla da Renault’nun yeni 'duygusal teknoloji' tasarım ilkeleriyle birleşiyor.

Dikkat çekici, atletik ve aynı zamanda zarif bir dış tasarımasahip Yeni Renault Austral, dışarıdan bakıldığında ideal gövde orantısı ile ferahlık hissi veriyor. Esprit Alpine versiyonuna özel atletik görünümü vurgulayan Saten Mineral Gri renk seçeneği bulunan Yeni Renault Austral; Sedef Beyaz, Alev Kırmızı, Demir Mavi, Yıldız Siyah ve Mineral Gri gövde renkleriyle de satışa sunuluyor.

Resim3-8

Daha özgün bir görünüm için isteğe bağlı olarak çift renkde uygulanabiliyor. Çift renk uygulamasında tavan Yıldız Siyah renge dönüşürken, bu renk aynı zamanda köpekbalığı anten, ayna kapakları, ön tampondaki hava girişleri ve eşik panelinde kullanılabiliyor.

Resim2-8

Yeni Renault Austral, Techno Esprit Alpine versiyonunda elmas kesimli Daytona Siyahı 20” alaşım jantlar sunulurken, tüm jant modellerinin merkezinde yeni Renault logosu yer alıyor.

Resim1-17

Editör: Fırat Çelik