Ünlü web sitesi Transfermarkt’ın sunduğu bilgilere göre Sergio Ramos’un İnegölspor’a gelme ihtimali yüzde 43 olarak açıklandı. Sosyal medyada #HayaliBileGüzel hashtagini başlatan ise, ünlü televizyon haber sunucusu Fatih Portakal oldu. Verilere göre Ramos’un peşinde olan bir diğer Türk kulübü Beşiktaş oldu ancak ünlü stoperin Beşiktaş’a gelme ihtimali yüzde 41 ile İnegölspor ihtimalinden aşağıda kaldı.

Fatih Portakal sunduğu haber programında İnegölspor’a geniş yer verdi ve İnegölspor’un yeni Başkanı Osman Sevim ve yönetimine başarılar diledi.

fatih port

37 yaşındaki Sergio Ramos’un güncel piyasa değer ise 6 milyon Euro. Ünlü stoperin İnegölspor ile anılması hem heyecan hem şaşkınlık yarattı.

osman

Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza kamerada Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza kamerada

İNEGÖLSPOR’DA HEDEF SÜPER LİG

Transfer söylentisi üzerine İnegölspor Başkanı Osman Sevim açıklama yaptı. Sevim, “Bizde şaşkınız. Sergio Ramos ile İnegölspor’un adının yan yana gelmesi bizi çok mutlu etti. Gönül isterdi ki dünyaca ünlü bir futbolcuyu İnegölümüz’de hemşerilerimize izletelim. Ama bu mümkün değil. Oynadığımız ligde kurallar gereğince yabancı oyuncu oynatamıyoruz. Ancak Sergio Ramos’u memleketimizde ağırlamak isteriz. Bu transfer söylentisi bile bizi mutlu etti. Hedefimiz İnegölspor’u önce 1. Lige sonra Süper Lig’e çıkarmak. Ondan sonra da dünya ünlü futbolcuları kadromuzda görmek istiyoruz" dedi.

WhatsApp Image 2023-06-24 at 10.05.28

KURALA GÖRE OYNATAMAZ

Öte yandan TFF’nin açıkladığı statüye göre 2. liglerde yabancı oyuncu oynatılması yasak. Her ne kadar transfermark’ta böyle bir söylenti olsa da İnegölspor 2.ligde yabancı statüde bir oyuncu oynatamaz. Öte yandan dünyaca ünlü sitedeki transfer söylentileri bölümünde İnegölspor'un adının geçmesinin yanlışlık olabileceği ifade edildi.

Editör: Umut Gökdaş