İnegöl halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Resim Kursu Öğrencilerinin tüm yıl boyunca yapmış oldukları karakalem eserlerin sergi açılışı 03/06/2023 cumartesi günü İnegöl AVM Sergi Salonunda gerçekleştirildi.

Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor

     Sergi  İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, Şube Müdürü Salih Aybaş, Kurum Müdürü Ömer Göktürk ile çok sayıda okul müdürü, öğretmen usta öğreticiler ve sanatseverlerin katılımı ile açıldı.

     İnegöl halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar öğretmeni Şahin Güdül tarafından resim alanında kurs verilen Kursiyerler arasında öğretmenler, ev hanımları , serbest meslek sahipleri, öğrenciler ,resim meraklılarının bulunması ve daha ilk tecrübeleri olmalarına rağmen yedi ay gibi kısa bir sürede birbirinden güzel eserlerin ortaya çıkması büyük takdir topladı. Karakalem tarzında yapılan eserler sergi salonunda davetliler ve İnegöllüler tarafından büyük bir beğeni ile gezildi. Çok çeşitli portre, akrilik,pastel,manzara, perspektif ve serbest çalışmaların yer aldığı 170 eser  07.06.2023 gününe kadar sergi salonunda gezilebilir.

Editör: Fırat Çelik