Sosyal medyada viral olan, akışa karşı ters bisiklet sürüşüyle dikkat çeken Yusuf Güler, kendine özgü yaklaşımıyla herkesi şaşırtıyor. 

Akıllı telefon kullanımı: Günde ne kadar süre telefon kullanmalıyız? Akıllı telefon kullanımı: Günde ne kadar süre telefon kullanmalıyız?

AW062460_01

"Bisiklette de Ters Yola Devam"

Güler, hayatında birçok şeyin ters gitmesine rağmen olumlu bakış açısını koruyor. "Madem her işim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin" diyen Güler, bu durumu mizahla ele alıyor ve hayata farklı bir pencereden bakmanın önemini vurguluyor.

AW062460_04

Nasrettin Hoca'nın İzinde Bir Çocukluk Anısı

Yusuf Güler, 6 yaşında Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binme hikayesinden esinlenerek bisiklete ters binmeyi öğrenmiş. "Eşeğe ters binme hikâyesi gözümde canlandı" diyen Güler, bu ilhamıyla hayatının zorluklarına meydan okuyor.

“Bisiklet sürmeyi 5 yaşında kuzenimin bisikletiyle öğrendim. 6 yaşımda da Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binme hikâyesi gözümün önünde canlandığı için acaba ben de ters sürebilir miyim diye düşündüm.” - Yusuf Güler

AW062460_02

Güler'in hikayesi, bisiklet yolculuğundan daha fazlasını temsil ediyor. Bu yolculuk, zorluklarla yüzleşme, hayata farklı açılardan bakma ve mizahın gücüyle sorunları aşmanın bir simgesi haline geliyor.

Editör: Abdullah Argun