PFDK Başkanlığı'na Atanan İsim Belli Oldu!
PFDK Başkanlığı'na Atanan İsim Belli Oldu!
İçeriği Görüntüle

TFF 3. Lig şampiyonu Bursaspor'da yeni sezon öncesi kombine bilet satışları büyük bir hızla devam ediyor. Kulüp Başkanı Enes Çelik, şubat ayında başlayan satışların 30 bin adete ulaştığını duyurdu.

TFF 3’üncü Lig Şampiyonu Bursaspor, yeni sezon için kombine bilet satışlarında rekor kırdı. 3. Lig 1. Grup 29. hafta karşılaşmasında evinde Bornova 1877 Sportif’i 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Bursaspor'da, taraftar ilgisi de son derece yüksek. Kulüp Başkanı Enes Çelik, şubat ayında başlatılan kombine satışlarının 30 bin adete ulaştığını duyurdu.

Başkan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Bursasporlular, şubat ayında satışa sunduğumuz kombinelerimizde bugün itibarıyla 30.000’e ulaşmış bulunuyoruz. Doğu (Maraton) ve Güney Kale (Teksas) tribünlerinin tamamı geçen sezon olduğu gibi yine kombine olarak satıldı ve tükendi. Kuzey Kale ve Batı tribünü için kalan son 8.250 kombineyi de sezon başlamadan tüketeceğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, kombine satışlarının bayramda da online olarak devam edeceğini belirten Çelik, taraftarın gösterdiği ilgi için şükranlarını sundu.

Kaynak: DHA