Saadet Partisi'nin İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Eroğlu, yoğun geçen seçim kampanyası süresince İnegöllülerin umudu olabilmek için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirtti. Seçimlerde halkın sesi olmayı amaçladığını ve İnegöl'de daha iyi bir gelecek inşa etme umuduyla çalıştığını ifade etti.

Seçim sürecinin her aşamasında İnegöl'ün sokaklarını, kapılarını aşındıran Eroğlu, bu süreçte elde edilen sonuçların Saadet Partisi'ne ana muhalefet görevini layıkıyla yerine getirme sorumluluğu yüklediğini vurguladı. Ayrıca, halkın verdiği desteğin, partisini ikinci parti yaparak, bir sonraki seçimler için "iktidara hazır ol" mesajı verdiğini söyledi.

İnegöl’de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı İnegöl’de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Hasan Eroğlu, seçim sonuçlarının ardından hem oy veren hem de vermeyen tüm İnegöllülere teşekkürlerini iletti. İnegöl'ün herkesin şehri olduğunu belirterek, yeni dönemde daha çok çalışma sözü verdi. Meclis çalışmalarında görev alacak üyelere başarılar dileyen Eroğlu, seçimi kazanan Belediye Başkanı Alper Taban'ı tebrik etti. Eroğlu, şehrin faydasına olacak her türlü çalışmada destek olacaklarını, ancak aynı zamanda Belediye Başkanı'nın çalışmalarını denetleyeceklerini ve takip edeceklerini de ekledi.

Seçimlerin İnegöl ve Türkiye adına hayırlı olmasını temenni eden Hasan Eroğlu, tüm İnegöllüleri saygıyla selamladı.

Muhabir: İHSAN KURAN