Topluluk Haberleri

Topluluk haberleri ve güncel Topluluk gelişmeleri, Topluluk ile ilgili tüm video, Topluluk fotoğrafları ve Topluluk haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl’deki satış sektörünün önde gelen temsilcileri, İnegöl Satış Danışmanları Derneği'ni (İNSADER) 4. kuruluş yıldönümünü yemekli şık programla kutladı. Mobiliyum AVM'de...

İnegöl

İnegöl’de bugün kaybettiğimiz üç canın bilgileri ve ailelerine başsağlığı mesajları. İnegöl’de bugün vefat edenler kimler? İşte detaylar...

İnegöl

İnegöl’de yaşanan kayıpların yürek burkan detayları: Bugün hayatını kaybeden 6 kişiye Allah'tan Rahmet diliyoruz. Mekanları Cennet olsun!

İnegöl

İnegöl, bugün beş değerli insanını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

İnegöl'de yaşanan acı kayıplar, sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun!

İnegöl

Bugün İnegöl, yedi değerli insanını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Bursa

Bursa, bugün 47 değerli insanını sonsuzluğa uğurladı.Bu haberde, Bursa'da bugün vefat edenlerimizin isimlerini paylaşıyoruz.

İnegöl

İnegöl, 17 değerli insanını sonsuzluğa uğurladı. Bu haberde, Hafta sonu ve bugün İnegöl'de vefat edenleri paylaşıyoruz.

İnegöl

İnegöl’de yaşayanlar, bugün dokuz vatandaşın vefat haberiyle sarsıldı. Bu acı kayıplar, bölge sakinleri arasında derin bir üzüntü yarattı.

İnegöl

İnegöl, bugün altı değerli insanını sonsuzluğa uğurladı. 31 Ekim 2023, Salı günü, İnegöl'ün kaybettiği bu canlar, yaşamları ve hatıralarıyla hatırlanacaklar.