Sondakika inegöl Haberleri

sondakika inegöl haberleri ve güncel sondakika inegöl gelişmeleri, sondakika inegöl ile ilgili tüm video, sondakika inegöl fotoğrafları ve sondakika inegöl haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

15 Temmuz 2023 Cumartesi günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

Şükrü Bayraktar, Doğruyol Partisi Kurucu İlçe Başkanı, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, işadamı. 1939 yılı İnegöl doğumludur.

İnegöl

İnegöl’de son, güncel akaryakıt fiyatları. İnegöl’de akaryakıt istasyonlarında, benzin, motorin, LPG, otogaz, katkılı benzin kaç lira?

İnegöl

Mehmet Emin Baykoz, Keresteciler Odası İlk Başkanı, cemiyet adamı, esnaf. 1942 yılı İnegöl Tüfekçikonak Köyü doğumludur.

İnegöl

17 Temmuz 2023 Pazartesi günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

Bugün 13 Temmuz 20023 Perşembe. İnegöl ve çevresi için yapılan hava durumu tahminlerini bu haberimizde paylaşıyoruz.

İnegöl

Tarih 10 Ekim 2005. O tarihte gazetemize özel açıklama yapan İnegöllü bir çocuk babası mucit Sabri Atılgan, Sedef hastalığına çare...

İnegöl

Tarih 09 Ekim 2005. O tarihte Türkiye mobilyasının temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan “MOSDER Sektör Buluşmaları”nın ilki, İnegöl’de yapılır.

Eğitim

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan İşletme Fakültesi öğrencileri için mezuniyet...