Prof. Dr. Naci Görür Haberleri

Prof. Dr. Naci Görür haberleri ve güncel Prof. Dr. Naci Görür gelişmeleri, Prof. Dr. Naci Görür ile ilgili tüm video, Prof. Dr. Naci Görür fotoğrafları ve Prof. Dr. Naci Görür haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, uzmanlık alanı olan deprem riski konusunda İstanbul'da ciddi uyarılarda bulundu.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, "Samsun depremi bize gösteriyor ki ülkemiz kıyıları kuzeye, denize doğru belirli miktarda ilerliyor.

Gündem

Deprem, şehirde korku ve paniğe neden oldu. Bu olayın ardından deprem uzmanlarından Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı açıklamalarla halkı bilgilendirdi.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'nin önde gelen yer bilimcilerinden biri olarak bilinir ve sıkça deprem konularında yaptığı açıklamalarla dikkat çeker.

Gündem

7,4 büyüklüğündeki deprem tehlikesine karşı uyarılarda bulunan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün endişelerini haklı çıkaran bir araştırma gerçekleştirildi.

Gündem

Prof. Dr. Görür, Gemlik'in deprem riski altında olduğunu ve özellikle 7 ve üstü şiddetindeki bir depreme dayanamayacağını ifade etti.

Bursa

Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'nin önde gelen jeoloji uzmanlarından biri olarak bilinmektedir. Kendisi, deprem riski taşıyan bölgelerdeki fay hatları.

Gündem

İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi uyarısı...

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, deprem konusundaki bilgi ve deneyimini paylaşarak Gaziantep ve çevresindeki olası tehlikelere dikkat çekti.

Gündem

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündemi sarsarak, siyasete adım atma tekliflerini reddettiğini açıkladı.

Gündem

Türkiye'nin önde gelen deprem bilimcilerinden Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli ve Bingöl için önemli bir deprem uyarısında bulundu.

Gündem

Türkiye'nin önde gelen sismologlarından Prof. Dr. Naci Görür, depremin jeolojik önemine dikkat çekti.