Mahmudiye mahallesi Haberleri

mahmudiye mahallesi haberleri ve güncel mahmudiye mahallesi gelişmeleri, mahmudiye mahallesi ile ilgili tüm video, mahmudiye mahallesi fotoğrafları ve mahmudiye mahallesi haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

İnegöl'de, alkol alan şahıslar arasında çıkan tartışma kanlı kavgaya dönüştü.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde, sağlık ocağının önünde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan bir mobilya imalathanesinde dün akşam saat 20.00 sularında yangın çıktı.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi Arslan Sokak'ta, ismi açıklanmayan bir şahıs, sokakta dolaşan bir yavru köpeğe şiddet uyguladı.

İnegöl

Mahmudiye mahallesi Anafartalar caddesi üzerinde meydana gelen yaralamalı trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü, arkasındaki yolcu ve bir yaya çocuk yaralandı.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi'nde, iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

İnegöl

İnegöl'de, Mahmudiye Mahallesi sakinleri 13 Mart'ta planlı bir elektrik kesintisi yaşanacak.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi muhtar adayı Özkan AK kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan mobilya imalathanesinde çalışan bir işçi, ahşap kesim işlemi sırasında elini makineye kaptırdı ve iki parmağını kaybetti.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi, Gazi Magosa Caddesi üzerindeki 5 katlı bir binanın merdiven boşluğunda bulunan elektrik trafosundan çıkan dumanlar korkuttu

İnegöl

Mahmudiye Mahallesi'nde yaşanan önemli bir değişiklik: Sağlık sorunları sebebiyle görevi bırakan Osman Cura'nın yerine Raşit Alan muhtar oldu.