İsrail-Filistin çatışması Haberleri

İsrail-Filistin çatışması haberleri ve güncel İsrail-Filistin çatışması gelişmeleri, İsrail-Filistin çatışması ile ilgili tüm video, İsrail-Filistin çatışması fotoğrafları ve İsrail-Filistin çatışması haberleri Genç Gazete sitemizde


Genel

İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanı, gıda krizini nasıl derinleştiriyor? Bir Filistinli çocuğun hikayesi:

Dünya

İsrail'in "güvenli olduğunu" iddia ettiği Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Kuveyt Hastanesi yakınına düzenlediği saldırılar canlı yayında kameralara yansıdı.

Genel

New York'ta BM Güvenlik Konseyi toplandı ve İsrail-Filistin sorununa dair önemli gelişmeler masaya yatırıldı.

Genel

Avusturya’nın başkenti Viyana’da binlerce gösterici, İsrail’in Gazze’ye yönelik havadan ve karadan aralıksız süren saldırılarını protesto etmek için yürüdü.

Genel

Google'ın San Francisco ofisinde düzenlenen gösteride, firma çalışanları Nimbus Projesi'ni durdurmasını talep etti. İşte detaylar:

Genel

Gazze'deki bombardımanda iki gazeteci daha hayatını kaybetti. İsrail'in saldırılarıyla artan gazeteci kayıpları, dünya gündemine nasıl yansıyacak?

Dünya

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği hava saldırılarında çok sayıda Filistinli yaşamını yitirdi ve yaralandı.

Dünya

İsrailli Karen Saar, "Netanyahu'ya güvenmiyorum. 5 yıldır tüm adımları kendisini kurtarmak içindi. Bunun değişeceğini düşünmüyorum." dedi.

Genel

İstanbul Barosu'ndan bir heyet, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında savaş suçu, insanlığa karşı suçlar ve soykırım suçları işleyen şüphelilerin cezalandırılması için...

Genel

İsrail ve Hamas arasında varılan anlaşmayla, Gazze Şeridi'nde 4 günlük insani ara ve esir takası gerçekleşecek.

Dünya

ABD basını, Hamas ile İsrail arasında, Filistinli kadın ve çocuk tutuklulara karşı İsrailli kadın ve çocukların serbest bırakılacağı bir esir...

Ekonomi

İsrail-Filistin çatışması ve Türkiye'deki boykot çağrıları sonrası Uludağ gazozunun fiyatına yapıldığı iddia edilen zam sosyal medyada tartışma konusu oldu. Peki,...