Esnaf Haberleri

Esnaf haberleri ve güncel Esnaf gelişmeleri, Esnaf ile ilgili tüm video, Esnaf fotoğrafları ve Esnaf haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Mustafa Demirsoy, Belediye Meclis Üyeliği'nden esnaflığa, spor dünyasından cemiyet hayatına uzanan renkli yaşamıyla nasıl bir iz bıraktı?

Politika

Pendik ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiği sırada, kendisine yöneltilen bir soru üzerine LÖSANTE'ye ruhsat verme konusunda açıklamalarda bulundu.

İnegöl

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, dün gerçekleştirdiği Yenice Pazar yeri ziyaretinde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İnegöl

İnegöl Belediye Meclis Üyesi, esnaf ve cemiyet adamı Osman Nuri Demircan'ın hayatı, başarıları ve topluma katkılarıyla dolu serüveni.

İnegöl

İnegöl Belediye Meclis Üyesi ve esnaf Mümin Çimci'nin hayatı, eski bir futbolcudan politikaya ve iş dünyasına uzanan özel bir yolculuk.

Ekonomi

 İnegöl mobilya sanayisinde gerçekleşen bir denetim, vergi memurları ile İnegöl' lü iş adamları arasında gerilime neden oldu.

Gündem

Zonguldak'ta bozuk para sıkıntısı yaşayan esnaflar, kent merkezinde bulunan marketlerdeki sorunlarını çözmek amacıyla ilginç bir yönteme...

Ekonomi

Sivas’ın Divriği ilçesinde bulunan ve restorasyonu 2019 yılında tamamlanan Hüma Hatun Sokağı’nda sadece kadınlar esnaflık yapıyor.

İnegöl

Tarih 17 Aralık 2005. O tarihte Sanayi camiinin bahçesindeki su kaçağı sebebiyle Boski taarfından caminin tüm suları kesilir.

Bursa

 Bursa'nın çalışkan esnafı Enver Koç, 63 yaşında nasıl maratonlarda derece yapmayı başardı? İş hayatı ve spora adanmış yaşamın sırları.

İnegöl

Tarih 24 Ekim 2005. O tarihte İnegöl’de yaz döneminde başlayan alt yapı çalışmalarında açılan bölgelerin hemen asfaltla kaplanmaması üzerine bazı...

Bursa

Mustafakemalpaşa'daki pazaryerinde neler yaşandı? İki esnaf arasındaki kavga nasıl silahlı çatışmaya dönüştü?