Nesine 3. Lig 1. Grup 4. hafta mücadelesinde Küçükçekmecespor ile İnegöl Kafkasspor karşı karşıya geldi. Bolluca Stadı’nda oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
Maçın ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan İnegöl Kafkasspor, rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretse de aradığı golü bulamadı. İkinci yarıda ise ev sahibi ekip etkili futboluyla öne çıkarken, özellikle sağ kanattan Enes İslam’ın atakları Kafkasspor savunmasını zorladı.
Mücadelenin son bölümünde Fatih Taşdelen ve Onur Toroman ile net fırsatlar yakalayan İnegöl temsilcisi, topu filelerle buluşturamayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Kafkasspor, deplasmandan 1 puanla dönerek ligde puanını 5’e çıkardı.



