İki farklı kümelerde mücadele veren İnegöl'ün gururu Gençlergücüspor, bu Pazar günü çifte sınav veriyor. Süper Amatör ve 1.Amatör kümelerde ayrı ayrı fırtına gibi esen kulübün iki takımı da, hafta sonunda kendi liglerinde kritik müsabakalara çıkıyor. Erol Arslan önderliğindeki futbolcu ordusu, sahada galibiyet için savaşacak.

İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 03 Mayıs 202 İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 03 Mayıs 202

Kökleri Derin, Hedefleri Büyük: Gençlergücüspor

Süper Amatör Kümede İznik Deplasmanı

Bursa Gençlergücü, Pazar günü Süper Amatör küme C grubunda kendi liginin güçlü ekiplerinden İznikspor ile İznik'te karşı karşıya geliyor. Bu zorlu karşılaşma öncesinde Bursa Gençlergücü’nün hedefi, rakibini mağlup ederek liderlik yarışındaki iddiasını sürdürmek.

397129173_829501915847942_2657590313246008536_n

1.Amatör Kümede Nefes Kesen İnegöl Derbisi

İnegöl Gençlergücüspor ise aynı gün, 1.Amatör küme 4.grup mücadelesinde İnegöl derbisinde Yenicespor'un konuğu olacak. İnegöl'ün köklü kulübü, bu önemli maçta da galibiyet arayışını sürdürerek, taraftarına unutulmaz bir Pazar günü yaşatmayı amaçlıyor.

Arslan’dan İki Cephede Mücadele Vurgusu

"İki takımımızla da hafta sonu çok önemli maçlara çıkıyoruz. Her iki kategoride de başarı için mücadele ediyoruz ve bu zorlu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Gençlergücüspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Direktörü Erol Arslan, iki takımın da sıkı bir şekilde maçların hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, hafta sonunda oynanacak her iki maçın da kendi liglerindeki konumları için kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

Erol Arslan'ın öğrencileri, hem Süper Amatör hem de 1.Amatör kümede İnegöl'ün adını zirveye yazdırmak için ter dökecek.

Editör: Umut Gökdaş