Gece yarısında meydana gelen bu feci kazada, park halindeki araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, her iki araçta toplam 5 kişi yaralandı.

Kaza Detayları ve İlk Müdahale

Kaza Nasıl Oldu?

Polis raporlarına göre, saat 01.30 sıralarında Gençosman Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi'nde meydana gelen kazada, 34 ZU 0499 plakalı otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halindeki 34 LD 4075 plakalı araca arkadan çarptı. Yağışın da etkisiyle kayganlaşan yol, kazanın şiddetini artırdı.

kaza istanbul 12 (2)

Yaralılar ve Müdahale

Çarpmanın şiddetiyle, park halindeki araçta bulunan 2 kişi ve diğer araçtaki 3 kişi yaralandı. Yakındaki bir şantiyede çalışan işçilerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden söndürüldü. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastanelere sevk etti.

Olay Yerinden Tanıkların Gözlemleri

"Şiddetli bir ses duyunca hemen buraya koştuk. Arabalarda yaralılar vardı. Biz yangını söndürürken, diğer arkadaşlar yaralılara yardım etti," diye aktardı Rıdvan Elinç, olay yerine ilk ulaşanlardan biri.

Kazaya neden olan araç sürücüsünün, kaza sonucu araç içinde sıkıştığı ve itfaiye ekiplerince çıkarıldığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Yetkililerin Kazaya İlişkin Açıklamaları ve Soruşturma

Kaza sonrası olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, kazaya karışan araçları inceledi ve çekici yardımıyla kaldırdı. Polisin kazayla ilgili detaylı inceleme başlattığı ve kazanın nedenlerini araştırdığı belirtildi.

kaza istanbul 12 (3)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

Güvenlik korucusu silahla vurulmuş halde ölü bulundu Güvenlik korucusu silahla vurulmuş halde ölü bulundu

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR