Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu'nun Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları kapsamında rakiplerini üst üste mağlup ederek Bursa birinciliğini kazandı. Geçmiş yıllarda da birçok kez il birinciliği elde eden takım, bu yıl da başarısını sürdürerek göz doldurdu.

İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü

Doğa Koleji, Kocatepe, Cerrah, Atatürk, H. Hacer Çağlar ve Öğrt. Hasan Güney okullarıyla oynadığı maçlarda hiç set vermeden galip gelen Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, Bursa Şampiyonu olmanın gururunu yaşıyor.

Takımın bu başarısı, beden eğitimi öğretmeni Eyüp Efe'nin liderliğinde elde edildi.

Whatsapp Image 2023 12 28 At 16.42.50Sporla Hayata 1-0 Önde Başlamak

Okul Müdürü Burhanettin ÖZDEMİR, okulda bir kültür haline gelen erkek voleybol takımlarının, öğrencilere hayatta başarı için gerekli azim ve kararlılığı aşıladığını vurguladı. "Bütün öğrencilerimiz bir spor dalı ile hayata tutunabilecek ve daima 1-0 önde başlayacaklar," diyerek, Türkiye Şampiyonası için takıma başarılar diledi.

Whatsapp Image 2023 12 28 At 16.42.49 (1)İstikrarlı Başarı ve Kararlılık

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu'nun yıldız erkek voleybol takımı, istikrarlı başarısıyla dikkat çekiyor. Her sene küçük ve yıldız kategorilerinde turnuvalara renk katan takımlar, sporun eğitime entegrasyonunun önemli bir örneğini sergiliyor.

Whatsapp Image 2023 12 28 At 16.42.49Türkiye Şampiyonasına Doğru

Şimdi gözler, Bursa'yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu'nun yıldız erkek voleybol takımında. Bu şampiyona, takımın ve okulun spor alanındaki başarısını ulusal düzeyde taçlandırma fırsatı sunacak.

Whatsapp Image 2023 12 28 At 16.42.53

Editör: Umut Gökdaş