Voleybol Haberleri

voleybol haberleri ve güncel voleybol gelişmeleri, voleybol ile ilgili tüm video, voleybol fotoğrafları ve voleybol haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'den iki genç yetenek, voleybol alanında önemli bir başarıya imza atarak Milli Takım kampına davet edildi.

Eğitim

İnegöl Gaziosmanpaşa İmam Hatip ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı Türkiye şampiyonasında rakibini 3-1 yenerek yarı final karşılaşmalarında 2. galibiyetini aldı.

Bursa

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) kadın ve erkek voleybol takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2023-2024 yılı üniversitelerarası Ünilig Voleybol Bölgesel Lig...

Bursa

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta'yı konuk edecek.

İnegöl

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı, 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılında tüm rakiplerini set vermeden yenerek Bursa 1.'si oldu. 

İnegöl

İnegöllü genç yetenek Tuğçe Gözitok, A Milli Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş ile benzerliği dikkat çekiyor.

Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda bir dönem sona erdi: Başantrenör Alberto Giuliani ile yollar resmi olarak ayrıldı. 

İnegöl

Ortakçı Orhaniyespor Voleybol Takımı, Hatay Voleybol Spor kulübünü kardeş kulüp ilan edip varlığını devam ettirmesi için maddi destek yapıp Hatay'dan...

Haberde İnsan

Bursa'da başlatılan iyilik hareketi, Sibel Arı öncülüğünde gerçekleşen organizasyon ile Mardin Nusaybin'deki bir okula umut oldu.

Spor

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi yedinci hafta maçında konuk ettiği Galatasaray DAIKIN'ı 3-2 yendi.

İnegöl

Hafta sonu gerçekleşen Ortakçı Orhaniyespor – İhsaniyespor voleybol karşılaşması sonrası Ortakçı Orhaniye Voleybol takımı başkanı Bedri Boyrat salonda kendilerini yalnız...

İnegöl

İnegöl Belediyespor, deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaştığı mücadelede, nefes kesen bir oyun sonucunda 3-2 galibiyetle sahadan ayrıldı.