2022-2023- sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken,taraftar dernekleri düzenledikleri  programlar ile  23.şampiyonluğu yurdun dört bir yanında doyasıya kutlamaya devam ediyor.

gs3

İnegöl'de düzenlenecek balo ile ilgili  İnegöl Galatasaray Taraftarlar Dernek Başkanı Özer Efe bir açıklama yaptı .

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!

WhatsApp Image 2023-07-13 at 01.25.00

Efe açıklamasında ; Bu yılGalatasarayımız Yönetimi,hocası,futbolcusu ve taraftarı ile birlik olarak iyi günde de,kötü günde de omuz omuza durarak 23. şampiyonluğunu anlının akı ile haketti, bizler Türkiyedeki diğer dernekler gibi o akşam şampiyonluğumuzu kutladık fakat ,arkadaşlaımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda,bu coşkunun daha geniş kitlelere yayılması ve ayrıcalıklı bir etkinlikle tekrardan yaşanması fikrine vardık.

ŞAMPİYONLUK KUPASI İNEGÖLE GELİYOR

gs1-1

Tabiki şampiyonlukların en büyük tacı kupalardır,bizlerde bu yıl istedik ki o şanlı kupa,tarihinde ilk kez İnegöle gelsin,kulüb yetkililerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler sonunda şampiyonluk kupasının İnegölümüze gelmesi konusunda programımızı yaptık.Bu kupayı ilçesine getiren nadir derneklerdende biriyiz.

GSTV ve GSSTORE BİZİMLE OLACAK

GSSTORE-1024x576

Kutlama gecemizde taraftarlarımız etkinlik alanımızda alışveriş yapabilecekler bu konuyla ilgili ise Bursa GsStore mağazası ile anlaştık,ayrıca kutlama gecemizde GSTV de bizimle olacak çokumuzu paylaşak.

gs2-1

YÖNETİCİ ve FUTBOLCULAR GELECEK

Tüm etkinliklerin yanında tabiki bu şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan futbolcularımız, balomuzda inşallah maç programına göre birkaç Galatasaraylı futbolcuyu ve seçildikleri günden buyana Galatasarayımız için çalışan değerli yöneticilerimizi İnegölümüzde ağırlayacağız.

Taraftarlarımız baloya katılım ile ilgili davetiyeleri Adliye Sarayı sokağında bulunan dernek binamzdan ücreti ile temin edebilirler.

Şampiyonluğumuzun tekrar camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. dedi.