Dijital oyun mağazası Epic Games Store, son birkaç yıldır her hafta düzenlediği etkinlik ile normalde parayla satılan rastgele bir oyunu ücretsiz şekilde dağıtıyor. Bu sayede on milyonlarca yeni kayıtlı kullanıcı kazanan platform, bu etkinliği tam gaz sürdürüyor. Epic Games Store, bu haftaysa Steam‘de 600 TL’den fazla fiyata sahip olan oyunu ücretsiz hale getirecek.

Epic Games Store, Dakar Desert Rally oyununu ücretsiz dağıtacak!

Epic Games Store, geçtiğimiz hafta renkli temaya sahip korku oyunu Doki Doki Literature Club Plus ve macera türünden Lost Castle ücretsiz hale getirmişti. Platform, bu haftaysa bir yarış oyununu bedava dağıtacak.

Epic Games Bu Oyunu Ücretsiz Dağıtacak!2

Epic Games Store‘un bu hafta ücretsiz hale getireceği oyun, Dakar Desert Rally olacak. World War Z ve Insurgency: Sandstorm oyunlarıyla tanınan Saber Porto tarafından geliştirilen bu yarış oyununu 15 Şubat – 22 Şubat tarihleri arasında kalıcı olacak şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Dakar Desert Rally, motosikletten arabaya, kamyonetten dört çekerlere kadar birçok araç seçeneğinin olduğu bir yarış oyunu. Çevrim içi olarak arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bu yapım ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Dakar Desert Rally sistem gereksinimleri

Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor

Epic Games Bu Oyunu Ücretsiz Dağıtacak!3

Dakar Desert Rally sistem gereksinimleri şu şekilde sıralandı;

Gündem haberleri için tıklayın.

Minimum Önerilen
İşletim Sistemi Windows 10, 64 bit Windows 10, 64 bit
İşlemci Intel Core i5-2300 / AMD FX-6300 Intel Core i7-4790k / AMD Ryzen 5 2600
RAM 8 GB 16 GB
Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4 GB) / AMD Radeon RX 570 (4 GB) NVIDIA GeForce RTX 2070 (8 GB) / AMD Radeon RX5700 (8 GB)
DirectX Sürüm 12 Sürüm 12
Depolama 50 GB kullanılabilir alan 50 GB kullanılabilir alan

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK