Edirne'de dün akşam saatlerinde meydana gelen ilginç bir trafik kazasında, alkol etkisi altındaki bir kamyonet sürücüsü, yanlışlıkla girdiği bariyerler arasında kilometrelerce ilerleyerek su giderinin olduğu çukura düştü. Olayda kamyonet sürücüsü A.S. ve yanındaki yolcu yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Edirne'de Alkol Etkisi Altındaki Kamyonet Sürücüsünün İlginç Kazası: İki Bariyer Arasında Su Giderine Düştü, 2 Yaralı

34 YB 9972 plakalı kamyonet, Edirne'den İstanbul istikametine seyir halindeyken, bölünmüş yol arasındaki bariyerlerin arasına girdi. İki bariyer arasında mahsur kalan sürücü, bilinçsizce ilerlerken bariyerler arasında bulunan su giderinin olduğu çukura düştü. Bu sıra dışı kazada kamyonet sürücüsü A.S. ve yanındaki yolcu yaralandı.

Alkol Etkisi ve Dikkatsizlik Birleşti: Edirne'de İlginç Kaza

Olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından yaralılar, ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan alkolmetre ölçümünde sürücü A.S.'nin 182 promil alkollü olduğu belirlendi.

Vinç Yardımıyla Kurtarıldı

İki bariyer arasında sıkışan kamyonet, olay yerine çağrılan vinç yardımıyla çıkartıldı. Polis ekipleri, yaşanan garip olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazanın alkol etkisi altındaki sürücünün dikkatsizliği sonucu meydana geldiği düşünülürken, sürücünün alkol seviyesinin kaza anında bu kadar yüksek olması dikkat çekti.

Terör saldırısı zanneden halk karakola akın etti: 2 polis şehit Terör saldırısı zanneden halk karakola akın etti: 2 polis şehit

Bariyerler Arasındaki Sürükleniş: Alkollü Kamyonetin Tuhaflık Dolu Kazası

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri, kamyonet sürücüsü A.S. hakkında trafik kurallarını ihlal etmek ve alkollü araç kullanmaktan dolayı yasal işlem başlatacak. Olayın çevresinde bulunan güvenlik kameraları da incelenerek detaylı bir rapor hazırlanacak.

Editör: İHSAN KURAN