Kamyonet Haberleri

kamyonet haberleri ve güncel kamyonet gelişmeleri, kamyonet ile ilgili tüm video, kamyonet fotoğrafları ve kamyonet haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 3’ü çocuk 13 yaralı.

Asayiş

Büyükçekmece’de park halindeki aracın yola çıkması için yön gösteren kadına, o esnada kamyon çarptı.

İnegöl

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ile otomobil çarpıştı. Sürücülerin yaralandığı kazada, araçlar büyük hasar aldı.

Asayiş

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile bir minibüs çarpıştı ve sonucunda 1'i ağır olmak üzere toplam...

Asayiş

Edirne'de dün akşam saatlerinde meydana gelen ilginç bir trafik kazasında, alkol etkisi altındaki bir kamyonet sürücüsü, yanlışlıkla girdiği bariyerler.

İnegöl

Mahmudiye Mahallesi Tandoğan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonetin dönüş yaptığı esnada yanından geçen motosikletle çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü...

İnegöl

İnegöl Kınık Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet sürücüsü Yusuf Ş. yaralandı.

Bursa

Bursa’da bir kamyonet sürücüsü, yüklediği fazla yük ve otobanda yaptığı hareketler ile adeta ölümle dans etti. O anlar kameraya yansıdı.

Bursa

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Ankara Yolu Caddesi üzerinde seyir halindeki bir kamyonetin motor kısmından çıkan arıza sonucu alev aldığına şahit olduk.

Asayiş

Yağış sonrası meydana gelen sel suları, sokakta bisikletiyle seyir halinde olan bir vatandaşı kamyonetin altına sıkıştırdı.

Asayiş

 Ters yoldan gelen 11 yaşındaki bisikletli çocuğa kavşakta kamyonet çarptı. Yaşananlar güvenlik kamerasında. Peki çocuğun durumu ne?

İnegöl

İnegöl'de kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu devrilen kamyonete rağmen nasıl oldu da yaralanan olmadı? O anlar ne yaşandı?