Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazası, yürekleri ağza getirdi. Ters yönden gelen 11 yaşındaki bir çocuk, kavşakta bir kamyonetle çarpıştı. O anlar, bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı

Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza Anı Saniye Saniye

Görüntülerde, M.F. adındaki genç bisikletli, ters yönden gelerek kamyonete çarpıyor. Hemen sonrasında, sürücü ve çevredeki vatandaşlar hızla yardıma koşuyor.

Yaralı Çocuğun Durumu

Olayın ardından hemen olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan M.F., Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç bisikletlinin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Görgü Tanığından İlk Açıklamalar

"Bir gümbürtü duyduk çocuk burada baygın yatıyordu. Bisikletli kulağında kulaklık falan vardı. Tahminimiz ters yoldan gelmiş, arabada hemen buradan geçiyordu. Sonra ambulans geldi çocuk kafasından yaralıydı. Ambulans aldı götürdü. Çocuğun durumunu bilmiyoruz, herkes yardım etti."dedi kazayı gören Zafer Öğüt.

Olaya karışan kamyonet sürücüsü M.İ., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Editör: Fırat Çelik