Ordu'nun Fatsa ilçesinde, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Engin Polat ve Dilan Polat çifti ile bağlantılı olduğu söylentileri üzerine kuyumcu Emre Sade'nin gözaltına alındığı iddiası, ilçeyi karıştırdı. Bu söylenti, ilçe halkını emanet ettikleri altınları geri almak için kuyumcunun kapısına kadar sürükledi.

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı!

Söylenti İlçeyi Sarstı: Vatandaşlar Endişeli

Kuyumcuya Yoğun İlgi

Emre Sade'ye emanet altın veren vatandaşlar, duyulan söylentilerin ardından panikle kuyumcuya akın etti. Altınlarını geri almak isteyen yüzlerce kişi, kuyumcunun dışında uzun kuyruklar oluşturdu.

Emre Sade'den Açıklama

“İşimizin başındayız. Herhangi olumsuz bir durum yok. İş yerimiz açık. Her gün olduğu gibi bugün de iş yerimizi açtık ama kötü niyetli kişilerin esnaflığımıza zarar vermek için çıkardığı dedikodu sonrası böyle bir durumla karşılaştık. İş yerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. İşletmemizle ilgili iftira niteliğindeki paylaşım ve yorumlar hakkında her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz”

Emre Sade, yaşanan yoğunluk üzerine yaptığı açıklamada, işletmesinin açık olduğunu ve herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını belirtti. Ayrıca, kendisine ve işletmesine yönelik asılsız iddialarla ilgili hukuki yollara başvuracağını da ekledi.

Editör: Fırat Çelik