DİKKAT ÇEKEN PANKART

14 Mayıs seçimlerinin ardından sosyal medya hesaplarından, deprem bölgesinde seçime katılıp oy veren depremzedelere yönelik hakaret içerikli ve provokasyon amaçlı paylaşımlara tepki yağmıştı.

Adıyaman'da depremzede vatandaşlar Erdoğan'ı son günlerdeki tartışmalarla ilgili olarak "Namerdin suyu bulanık akar. Aktığı yerleri sel olur yıkar.İyilik etmeden başına kakar. İşte böylesine muhtaç eyleme bizi" yazılı bir pankartla karşıladı. Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

AA1brH5L

KONTEYNER KENTİ ZİYARET EDECEK

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Adıyaman'da kurulan konteyner kenti ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı daha sonra 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'a geçecek. Son olarak Ramazan Bayramı'nda gittiği şehirde bir kez daha depremzedelerle bir araya gelecek.

Her iki ildeki yeniden inşa ve ihya çalışmalarıyla ilgili incelemelerde de bulunacak Erdoğan, yarın ise depremin etkilediği illerden olan Hatay ve Gaziantep'i ziyaret edecek.

DEFNE HASTANESİ AÇILIYOR

Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Hastane yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi

Tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesi, ağır çelik kullanılarak inşa edildi. Hastanenin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

Editör: Fırat Çelik