NEJAT UYGUR İNEGÖL’DE

Tarih 23 Ağustos 2005. O tarihte İnegöl Belediyesi, 2. Uluslararası Kültür-Sanat festivalini düzenlemektedir. O tarihte İnegöl'ün konuğu olan yılların tiyatro sanatçısı Nejat Uygur ve ekibi binlerce İnegöllüyü kahkaya boğar.

Nejat Uygur ve ekibine İnegöllüler o kadar yoğun ilgi gösterirki Amfi tiyatroda yer kalmaz. Amfi tiyatroya izleyiciler sığmayınca salon dışında kalanlar için dev bir ekran kurulur. Tiyatroya gösterilen ilgi Nejat Uygur ve ekibini de şaşırtır.

cibali_karakolu_[3]

 İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:

“Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın özel programı nedeni ile katılamadığı geceye Belediye Başkan Vekili Doğan Şengöz, Garnizon Komutanı Prs. Kd. Bnb. Tamer Tosun, Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, Tahtaköprü Belediye Başkanı Salih Şahin, Belediye Leclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve Keresteciler Odası Başkanı Fahrettin Baykan katıldı.

cibali_karakolu_[1]

Cibali Karakolu 2005 oyunuyla izleyicilerin karşısına çıkan Uygur ve ekibi İnegöllülere hiç unutamayacakları bir gece yaşattı. 2 bin kişilik amfi tiyatroya en fazla 3 bin kişi sığınca dışarıda kalan binin üzerinde kişi dışarı asılan dev sinevizyondan tiyatroyu izledi. 2 seanstan oluşan oyunda izleyiciler yaklaşık 2.5 saat boyunca kahkaha atmanın zevkini yaşadı.

İzleyenleri kahkaya boğan Uygur ve ekibine Belediye Başkan Vekili Doğan Sengöz çiçek takdim etti. Bu esnada bir konuşma yapan Nejat Uygur; İnegöl'ün Bir çok ilden gelişmiş olduğunu ve bu yüzden  çok kıskanıldığını söyledi. Uygur ayrıca İnegöl’e Amfi Tiyatroyu kazandıran yaptıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ve yapım sonrasında buraya sahip çıkan Sayın Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür etti.

cibali_karakolu

NEJAT UYGUR; “İNEGÖL'Ü UNUTAMAM”

            67 yıldır çıktığı sahneden inmeyen ünlü Tiyatrocu, gazetemize yaptığı açıklamada  İnegöl hakkında geniş bilgiye sahip olmadığını ancak gördüğü aşırı izdiham karşısında şaşkınlığa uğradığını belirtti. İnegöl insanının tiyatro, sinema v.b. kültür sanat etkinliklerini takip ettiği için çok mutlu olduğunu belirten Uygur ;

"İnegöl'ü unutmam" çünkü 67 yıldır sahnedeyim ve en iyi oyunlardan birini İnegöl'de oynadık. İnegöl İnsanı bizi motive etti. Ben ve ekibim buna karşılık olarak hatasız oynadık. Zaman zaman sahnelerde yaşanıyor ve toparlamak zor oluyor. İnegöl halkının bize karşı gösterdiği samimiyet beni ve ekibimi çok mutlu etti.

cibali_karakolu_[4]

"İNEGÖL'E TEKRAR GELMEK BENİM İÇİN ONURDUR"

Ramazan ayında İnegöl'e tekrar gelebileceğinin sinyallerini veren Uygur; çok mutlu olduğunu kaydederek, “İnegöl Halkı her zaman böyle etkinlikler layıktır. İnegöl'e gelmek benim için ne anlam ifade ediyor diye sorarsanız " çok şey, çünkü ben buradan inanılmaz elektrik aldım” dedi.

cibali_karakolu_[5]

ARŞİVDEN İNEGÖL HABERİ 2005  

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ  

Ahmet Çakar'dan İnegöl'de Fenerbahçe kongresi yorumu! Ahmet Çakar'dan İnegöl'de Fenerbahçe kongresi yorumu!

Editör: AYHAN BAYRAKTAR