İnegöl’de Haberleri

İnegöl’de haberleri ve güncel İnegöl’de gelişmeleri, İnegöl’de ile ilgili tüm video, İnegöl’de fotoğrafları ve İnegöl’de haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Tarih 23 Ağustos 2005. O tarihte festival vardır.Festivalde sahne alan Nejat Uygur ve ekibi binlerce İnegöllüyü kahkaya boğar.

İnegöl

Tarih 15 Ekim 2005. O tarihte Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 8 yıldır gerçekleştirdiği “Bursa’nın 250 Büyük Firması” araştırmasının...

Bursa

Baykoca, Osmanlı Hanedanı’nın ilk şehidi. 1268 doğumludur. Kurucu Osman Gazi’nin ağabeyi Sarı Batu Savcı Bey’in oğludur.

İnegöl

18 Temmuz 2023 Salı günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

Ankara'dan Bursa istikametine doğru gelmekte olan motosikletin Kozluca yol girişinde kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Gündem

07 Haziran 2023 Çarşamba günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

05 Haziran 2023 Pazartesi günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

Süleyman Mahallesi Ferah sokak üzerindeki ikametinde evde yanlız yaşayan kişiden haber alamayan yakınları itfaiyeden yardım istedi.

Gündem

Geçtiğimiz yıl ilan edilen Türk Mutfağı Haftası, Bursa’da merkez ve ilçelerde yapılacak organizasyonlarla kutlanıyor. Türk Mutfağı Haftasının açılış programına ise...