Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan, şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Kılıçdaroğlu’na emekleri için teşekkür ederiz. ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sn. İmamoğlu derhal CHP’nin başına geçmelidir. Nokta.”

“AYAKTA VE BURADAYIZ”

Kılıçdaroğlu seçimin sonlanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Millet İttifakı tüm cephelerde mücadelesini vermektedir. Bu vatan için ne yapsak azdır. Benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen sıkıntılardır. Bu sıkıntılar karşısında da ilk biz duracağız. Öncelikle bana oy veren 25 milyonu aşan vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, ayakta ve buradayız” ifadelerini kullandı.

“İSTİFA EDİN, KAZANANLARA BIRAKIN”

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

Bu açıklamayı eleştiren Özcan, “Ben mi yanlış anladım? Sn. Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin, kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenlerde bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter… Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin,13 yıldır umut verdiniz…bizi bu adama mahkum ettiniz. Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla İSTİFA ediniz!! Kazananlara bırakın” dedi.

Editör: Fırat Çelik