Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), seçim çalışmaları kapsamında İnegöl'de dört farklı noktada ziyaretler gerçekleştirdi. Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Manav Yörük Mahacır Türkmen Boyları Dernekleri Federasyonu, Mobilya Sanayi İmalathaneleri ve Süpürtü Köyü, CHP'nin ziyaret ettiği yerler arasında yer aldı. İnegöl Şavşatlılar Derneği'nde gerçekleşen buluşmada İlçe Başkanı Zemci Şahin, Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve beraberindeki meclis üyesi adayları ile yönetim kurulu üyeleri, coşkulu bir ilgiyle karşılandı.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.19.21 Am (1)

İnegöl'de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı İnegöl'de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Ali Doğan, Şavşatlılar Derneği'nde yaptığı konuşmada İnegöl'ün kültürel zenginliklerine ve çeşitliliğine vurgu yaparak, bu zenginliklerin şehri ayakta tutan ve değer katan unsurlar olduğunu belirtti. Doğan, “İnegöl 5000 yıllık bir tarihi geçmişiyle birçok medeniyeti ve kültürü üstünde barındırmış bu verimli topraklar, şimdi ve daha sonra da birçok kültürü bağrında yaşayacaktır” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.19.24 Am

Belediye Başkan Adayı, seçilmesi durumunda İnegöl'de çalışan anne ve babalar için kreş hizmetleri sunacak projeleri hayata geçireceğini söyledi. Bu projenin, ev kadınlarının çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşler açarak hayata geçirileceğini belirtti. Ali Doğan, İnegöl'ün kaynaklarını israf etmeden, doğru ve yerinde projelerle kullanmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Eşit, adil ve hakça yönetmek istiyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 10.19.21 Am

Kaynak: Tuncay Şentürk