CHP kadın kolları üyeleri, yerel seçimler öncesinde Alanyurt sokakları ve sitelerinde yoğun bir seçim kampanyası yürüttü. Ekip, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara broşür dağıtıp, Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye projelerini tanıttı ve Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey için destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında yapılan açıklamada Kadın Kolları Başkanı Zarfiye Cenalp, partilerinin sosyal demokrat belediyecilik anlayışına vurgu yaptı.

İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti! İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti!

Whatsapp Image 2024 03 12 At 9.48.11 Am

“Türkiye'de Sosyal Belediyeciliği uygulayan parti sosyal demokrat parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’mizdir. Partimizin yerel bazda yönettiği belediyelerde örnek belediyecilik yapan birçok ilimiz var. Bu illerden bir tanesi de hemen yanı başımızda ki Eskişehir’dir.”

Cenalp'in açıklamalarına göre, vatandaşların CHP yönetimindeki belediyelerin başarılarını görmek için Eskişehir gibi şehirlere akın ettiğini belirtti. Ayrıca, Bursa ve İnegöl'de benzer başarıları elde etmek için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Özellikle, Belediye Başkan Adayı Ali Doğan'ın duyurduğu Ormanya projesi ve Alanyurt'ta park ve piknik alanlarını artırma planları bu projeler arasında yer alıyor.

Whatsapp Image 2024 03 13 At 10.19.05 Am

Seçim çalışmaları sırasında Mahmut Esatbey Caddesi'nde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirildi. CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

Whatsapp Image 2024 03 13 At 10.19.29 Am (1)


Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Facebook hesabımız: Genç Gazete

İnstagram hesabımız: Genç Gazete

Twitter (X) hesabımız: Genç Gazete

Kaynak: Haber Merkezi