Açılan "Cami Market" ile namaza gelen öğrencilere ücretsiz alışveriş imkanı sağlanıyor, böylece camiye olan ilgileri ve dini bilinçleri artırılmaya çalışılıyor.

Naşa'da Eğitim ve Maneviyat Bir Arada

Her sene olduğu gibi bu yıl da Naşa beldesindeki Büyük Camide düzenlenen bu özel etkinlikte, günlük ortalama 35 kız ve 33 erkek öğrenci, haftanın belirli günlerinde Cami Marketten ücretsiz alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor.

Amacın, çocuklara camiyi sevdirmek, namaz şuuru kazandırmak ve imanlı, ahlaklı bir nesil yetiştirmek olduğu vurgulanıyor.

Genç Gazete Camiye Gelen Çocuklara Cami Market'ten Ücretsiz Alışveriş Fırsatı (4)

Hayırseverlerin Katkılarıyla Bereketleniyor

"Amacımız çocuklarımıza camiyi sevdirmek, namaz şuuru kazandırmak, imanlı, ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Camii Market'i de bu amaca ulaşmak için bir vesile olarak kurduk ve yıllardır ücretsiz bir şekilde gençlere hizmet etmeye devam ediyor. Camii Marketimizde eksilen ürünler hayırsever kardeşlerimizin desteği ile tekrar tamamlanıyor. Cami Marketimize maddi ve manevi katkıda bulunan, bulunmaya devam eden bütün hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun" şeklinde konuşan Naşa Büyük Camii Din Görevlisi Zafer Demircan, projenin hayırseverlerin desteği ile sürdürülebildiğini belirtiyor.
Genç Gazete Camiye Gelen Çocuklara Cami Market'ten Ücretsiz Alışveriş Fırsatı (3)

Demircan, Cami Market'in ihtiyaçlarının, hayırseverlerin katkılarıyla karşılandığını ve bu sayede projenin devam ettirildiğini ifade ediyor.

Simav ve çevresindeki hayırseverlerin maddi ve manevi destekleriyle güçlenen bu girişim, bölgedeki cami ve toplum hayatına pozitif katkılar sunmaya devam ediyor. Din görevlileri ve hayırseverlerin iş birliği ile yürütülen bu çalışma, gelecek nesillerin dini ve ahlaki gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Genç Gazete Camiye Gelen Çocuklara Cami Market'ten Ücretsiz Alışveriş Fırsatı (2)

Simav'daki bu örnek girişim, camilerin sadece ibadet mekanı olmanın ötesinde, toplumun manevi ve sosyal hayatında da önemli bir rol üstlenebileceğini gösteriyor.

Genç Gazete Camiye Gelen Çocuklara Cami Market'ten Ücretsiz Alışveriş Fırsatı (1)

İlahi çekim yasası nedir? İnancın ve duanın gücünü kullanmayı öğrenin! İlahi çekim yasası nedir? İnancın ve duanın gücünü kullanmayı öğrenin!

Editör: AYHAN BAYRAKTAR