Bursa'da sağlık alanındaki büyük bir gelişme yaşanıyor. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, şehre yapılacak olan 1000 yataklı yeni devlet hastanesi için Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen arazilerde incelemelerde bulundular. Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki bu araziler, Bursa'nın sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım olarak görülüyor.

Vali Demirtaş'ın İncelemeleri

Vali Mahmut Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bursa için planlanan sağlık yatırımlarının arazilerini yerinde incelediklerini ve yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ifade etti.

Bursa Polisinin sabrını taşırmak için ellerinden geleni yaptılar Bursa Polisinin sabrını taşırmak için ellerinden geleni yaptılar

G Be Vl3 N W M A Ai9B

Başkan Aktaş'ın Sağlık Alanındaki Katkıları

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın sağlık altyapısındaki gelişmelere katkıda bulunmaya devam ettiklerini belirterek, projelerin titizlikle değerlendirildiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Yılmaz'ın Sağlık Yatırımları Hakkında Görüşleri

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa'nın sağlık yatırımlarının her geçen gün arttığını ve vatandaşların daha iyi sağlık hizmeti alması için çalıştıklarını dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Gürkan'ın Açıklamaları

"Bursa'mızda sağlık yatırımları hız kesmiyor! Bugün, Sağlık Bakanlığımızın tahsis ettiği arazileri inceledik. Hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerinden kusursuz olarak faydalanmaları için çalışmaya devam edeceğiz." - Davut Gürkan

G Begva U Xo A Au Qi8

Editör: Umut Gökdaş