İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde, 9. Mobilya Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinin önündeki kompresörde çıkan yangın, çevrede kısa süreli paniğe yol açtı.

Edinilen bilgilere göre, iş yerinin bayram dolayısıyla kapalı olduğu sırada kompresör, iddiaya göre elektrik aksamındaki şase nedeniyle kendi kendine tutuştu. Kompresörden yükselen dumanları fark eden çevre sakinleri durumu hemen 110 itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alan kompresöre hızlı şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, çevredeki iş yerlerinde de herhangi bir hasar oluşmadı.

Yangının kesin çıkış nedeni ise, polis ve itfaiye ekiplerinin yapacağı detaylı incelemenin ardından netlik kazanacak.

Bursa'da Bağ Evi Alevlere Teslim Oldu
Bursa'da Bağ Evi Alevlere Teslim Oldu
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Muhabir: Abdullah Argun