5 bin yıllık tedavi: Bu arılar şifa dağıtıyor 5 bin yıllık tedavi: Bu arılar şifa dağıtıyor

Eymen, gün boyu yanından ayırmadığı soğan ve sarımsağı yemeden rahat edemiyor. Annesi Özgül Hanım'ın saklama çabalarına rağmen Eymen, bu lezzetlerin peşini bırakmıyor. Okulda, evde, dışarıda her zaman sarımsak ve soğan tüketiyor.

AW064962_05

"Küçüklüğünden beri soğan, sarımsak yiyor. Okula giderken bile soğan yemek istiyor, ben 'oğlum yeme ağzın kokar' diyorum ama beni dinlemiyor." - Özgül Ayhan

AW064962_03

Eymen'in annesi, oğlunun bu alışkanlığına karşı endişelerini dile getirirken, onun bu tutkusuna saygı duyduğunu ve kabullendiğini ifade ediyor. Eymen'in sarımsak ve soğan sevgisinin, aile içindeki dinamikleri de etkilediği görülüyor.

AW064962_04

Sağlıklı ve Mutlu Bir Yaşam

Eymen, bu alışkanlığının kendisini güçlü ve sağlıklı hissettirdiğini, hatta hiç hastalanmadığını belirtiyor. Arkadaşlarının okulda hissettikleri kokuya rağmen, Eymen kendini iyi hissettiği sürece bu durumu önemsemiyor.

AW064962_02

Futbol ve Soğan: İki Büyük Tutku

Eymen'in hayatındaki diğer büyük tutku ise futbol. Annesi, oğlunun futbol oynarken gösterdiği enerji ve tutkuyu gözlemleyerek, bu iki tutkunun Eymen'i mutlu ettiğini ifade ediyor.

Editör: Umut Gökdaş