Çocuk Haberleri

Çocuk haberleri ve güncel Çocuk gelişmeleri, Çocuk ile ilgili tüm video, Çocuk fotoğrafları ve Çocuk haberleri Genç Gazete sitemizde


Kadın & Aile

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yayımladığı "İstatistiklerle Çocuk, 2023" bülteninde, Türkiye'nin çocuk nüfusunu açıkladı.

Yaşam

Mersin'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününden bu yana kayıp olan üç çocuktan, dört gün sonra Adana'dan haber geldi.

Asayiş

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde otomobilin çarpıp kaçtığı 7 yaşındaki çocuk yaralandı.

3.Sayfa

100 kişilik ekibin seferber olduğu çocuk, dere yatağında ölü halde bulundu.

Bursa

Bursa'da Ramazan ayı boyunca camiye gelip teravihe katılan çocuklara tablet, akıllı saat ve harçlık gibi ödüller verildi.

Sağlık

Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof Dr Gülşen Köse: “Otizm spektrum bozukluğunda erken tanı ve altta yatan diğer hastalıkları belirlemek çok önemlidir...

İnegöl

Huzur Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde motosikletli sürücü 6 yaşındaki çocuğa çarparak olay yerinden kaçtı.

3.Sayfa

Sakarya Adapazarı'nda babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan düşen 3 yaşındaki çocuk, hastanede hayatını kaybetti.

İnanç

Anadolu'nun köklü geleneklerinden biri olan Tekne orucu, çocuklara Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmayı amaçlar. Tekne orucu nasıl tutulur?

Yaşam

Karşıdan karşıya geçmeye çalışan 4 yaşındaki Recep Doğruer, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İnegöl

Mesudiye mahallesinde meydana gelen kazada motosikletin çarptığı çocuk yaralandı.  Kaza Mesudiye mahallesi İnegöl Caddesinde meydana geldi.

Kadın & Aile

Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiğinizde ilk düşündüğünüz şey ne oldu? Muhtemelen ona dünyanın en güzel ve özel ismini vermek istediniz. İşte en...