Kazada iki kişi hafif yaralanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza Anı ve Yaralıların Durumu

11 Eylül Bulvarı'nda yaşanan kazada, Suat Y. idaresindeki otomobil, kırmızı ışıkta durdu. Ancak arkadan gelen Mehmet K. yönetimindeki araç duramayarak önündeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Suat Y. ve yanında bulunan Aybars Y. hafif yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen ambulans ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

bursa kaza kirmizi 05 (6)

Olay Yeri ve İlk Müdahale

Olay, Çınarönü Mahallesi'nde yaşandı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da hasar gördü. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara hızla müdahale ederek onları en yakın hastaneye nakletti.

bursa kaza kirmizi 05 (5)

Polis Soruşturması ve Güvenlik Tedbirleri

Polis, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde incelemeler yapılırken, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

bursa kaza kirmizi 05 (4)

Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu

Kaza, özellikle kırmızı ışıkta durmanın önemini ve trafik kurallarına uymanın hayatiyetini bir kez daha gündeme getirdi. Polis yetkilileri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı ve benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını bildirdi.

bursa kaza kirmizi 05 (2)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR