Yıldırım Haberleri

Yıldırım haberleri ve güncel Yıldırım gelişmeleri, Yıldırım ile ilgili tüm video, Yıldırım fotoğrafları ve Yıldırım haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa'da otomobilini geri viteste bırakan sürücü unutamayacağı bir kaza yaptı. Kazada kimse yaralanmazken; o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Asayiş

Bursa’da babasıyla tartışan kişi, kardeşini sokak ortasında bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin dakikalarca uğraştığı şahıs, babasının gelmesiyle ikna oldu.

Asayiş

Bursa'da seçtiği kadın kurbanların çantalarını kapkaç yöntemiyle çalan 23 yaşındaki zanlı, polisin sıkı takibi sonrası yakalandı.

Bursa

Bursa'nın çeşitli ilçe ve mahallelerinde, 1, 2, 3, 4 ve 7 Nisan tarihlerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

Asayiş

Bursa'da bir kuyumcudan 3.5 milyon lira değerinde altın çalan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine...

Gündem

Bursa'da ‘Yeni Dönemde Yıldırım İçin Fazlası Var’ mottosu ile Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yeni dönem hedeflerini açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı...

Bursa

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin fay hatları ve deprem riskleri yeniden gündeme geldi. Bursa ve Marmara Denizi'nde art arda yaşanan...

Bursa

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobillerden biri duvara çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Bursa

Yıldırım Belediyesi, sömestr tatili boyunca Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu'nu tüm öğrencilere ücretsiz olarak açıyor.

Bursa

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Samanlı mevkiinde meydana gelen yoğun yağışlı hava nedeniyle gerçekleşen trafik kazası.

Bursa

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, marketin önüne bırakılan taze ekmekler, beklenmedik bir ziyaretçi tarafından tüketildi: Sokaktaki başıboş atlar.

Bursa

Bursa’da evin çatısında çıkan yangın mahalleyi ayağa kaldırdı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, mahalle dumanlar altında kaldı.