Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kadın üreticilerin ekonomik ve sosyal hayata katılımını desteklemek amacıyla düzenlenen “Meydan Kadınların” Dayanışma Pazarı'nın 21'incisi, Heykel Gazi Orhan Parkı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan 45 dernek ve kooperatif, hazırladıkları ürünleri sergileyerek vatandaşlarla buluşturdu.

Kadın girişimciliğini teşvik etmeyi ve üreticiler arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan organizasyonda, kadın emeğinin görünürlüğünün artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Bursa'da Kadın Üreticiler Buluştu: 45 Dernek Ve Kooperatif Ürünlerini Sergilediaw812994 01

Bursa'da 45 dernek ve kooperatif bir araya geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği dayanışma pazarında 45 dernek ve kooperatif stant açtı.

Kadın üreticiler, hazırladıkları ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunarken etkinlik, üreticilerin vatandaşlarla doğrudan buluşmasına da imkân sağladı.

Program kapsamında kadınların ekonomik yaşamda daha fazla yer almasının desteklenmesi ve toplumsal dayanışmanın geliştirilmesi hedeflendi.

Kevser Öztürk kadın üreticilerin stantlarını ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba'yı temsilen programa katılan Başkan Vekili Kevser Öztürk, etkinlik alanındaki stantları gezdi.

Kadın üreticilerle sohbet eden Öztürk, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

Bursa'da Kadın Üreticiler Buluştu: 45 Dernek Ve Kooperatif Ürünlerini Sergilediaw812994 03

Meme kanserine karşı farkındalık çalışması yapıldı

Dayanışma Pazarı'nda kadın girişimciliğinin yanı sıra sağlık alanında bilgilendirme faaliyetlerine de yer verildi.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında etkinlik alanındaki vatandaşlara pembe kurdele ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kadın üreticileri desteklemek amacıyla düzenlediği organizasyonun 21'inci buluşmasında, ekonomik katılımın güçlendirilmesi ve toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik faaliyetler bir arada gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA