Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını

Bursa'da özel harekat ve helikopter destekli şafak operasyonunda, uyuşturucu ticareti yapan 64 kişi gözaltına alındı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonun detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

AW082129_03

Operasyonun Detayları ve Yakalananlar

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 64 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, büyük miktarlarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi.

AW082129_01

Bulunan Deliller ve Devam Eden Soruşturma

Operasyonda 10.2 kg metamfetamin, 2.7 kg bonzai, 709 gram esrar, silahlar ve büyük miktarda para ele geçirildi. Ayrıca, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 58 sanık da yakalandı.

"Bu operasyon, Bursa'da uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünün bir göstergesidir. Soruşturma titizlikle yürütülmekte ve gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır." - Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı

AW082129_02

Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, özel harekat, hassas köpekler ve helikopter kullanıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ederken, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık vurgulandı.

Editör: Abdullah Argun