Bursa için 22 Mart 2024 Cuma günü hava durumu oldukça değişken gözüküyor. Meteoroloji raporlarına göre, bölgesel olarak etkili olan yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık ise en yüksek 10 dereceye kadar yükselecek.

Haftanın ilerleyen günlerine bakıldığında, yağışların etkisinin azalacağı ve sıcaklıkların yükselmeye başlayacağı görülüyor. Özellikle hafta sonuna doğru, bulutların dağılmasıyla birlikte güneşli anlar yaşanabilir.

Ancak, hava durumunda ani değişiklikler yaşanabileceği unutulmamalıdır. Bursa'da yaşayanlar ve bu şehre seyahat edecek olanlar, hava durumu raporlarını düzenli olarak kontrol etmekte fayda var. Bu, dışarıda geçirilecek zamanı planlarken ve giyinirken daha doğru kararlar almanıza yardımcı olabilir.

Bursa için 5 günlük hava durumu öngörüsü aşağıdaki gibidir

22 Mart 2024 Cuma: Bulutlu, yağışlı. En yüksek sıcaklık 10 derece. 23 Mart 2024 Cumartesi: Parçalı bulutlu. En yüksek sıcaklık 12 derece. 24 Mart 2024 Pazar: Güneşli, zaman zaman bulutlu. En yüksek sıcaklık 14 derece. 25 Mart 2024 Pazartesi: Parçalı bulutlu. En yüksek sıcaklık 15 derece. 26 Mart 2024 Salı: Parçalı bulutlu. En yüksek sıcaklık 16 derece.

Bursa Nilüfer'de öğrencilerden keman ve piyano resitali Bursa Nilüfer'de öğrencilerden keman ve piyano resitali

Bu tahminlere dayanarak, Bursa'da yaşayanlar ve ziyaretçilerin hava durumuna uygun şekilde hazırlıklı olmaları önerilir. Yağmurluklarınızı, güneş gözlüklerinizi veya güneş kremi gibi önlemleri almak için uygun bir zamanda olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.

Bursa'da 5 günlük hava tahmin raporuna göre, önümüzdeki günlerde hava koşullarında belirgin değişiklikler yaşanacak.

Bugün: Bugün, sabah saatlerinde 4 dereceyle başlayan Bursa'da yer yer yağışlı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerine doğru, bölgesel yağış geçişleri devam edecek ve termometreler 5 derece civarında seyredecek. Öğleden sonra da yağışların devam etmesi ve hava sıcaklığının 9 dereceye kadar yükselmesi öngörülüyor. Akşam saatlerinde ise 9 derece sıcaklıkla parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor.

Hafta Sonu: Meteoroloji'nin tahminlerine göre, hafta sonu yağışlar sona ererek sıcaklık artışı gözlemlenecek.

Cumartesi: Sabah saatlerinde 0 dereceyle başlayacak olan gün, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle devam edecek. Gün içinde sıcaklık 13 dereceye kadar çıkacak.Pazar: Pazar günü sabah saatlerinde 2 derece bekleniyor. Parçalı bulutlu ve güneşli bir gün geçirecek olan Bursa'da en yüksek sıcaklık 18 derece olacak.

Yeni Hafta: Yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi, 4 dereceyle başlayacak ve gün içinde yağış geçişleri ve bulutlu bir hava bekleniyor. Termometreler 19 dereceye kadar yükselecek.

Salı: Salı günü ise sabah saatlerinde 1 derece beklenirken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava olacak. En yüksek sıcaklık 16 derece civarında olacak.

Bursa'da yaşanacak bu hava değişimleri, vatandaşların dikkatli olması ve günlük aktivitelerini buna göre planlaması gerektiğini gösteriyor.

Kaynak: Haber Merkezi