Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı belli oldu Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı belli oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü her yaştan kesime sağladığı eğitim desteklerini sürdürüyor. Kentin farklı noktalarına kurulacak “Lise Tercih Rehberlik Noktaları” ile LGS’ye giren gençlerin doğru tercihlerle istedikleri liselere girebilmeleri için uzman rehberlerle ücretsiz danışmanlık desteği verilecek.


7 - 13 Temmuz 2023 tarihleri arasında, liselere yerleşmek isteyen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla öğrencilere tercih sürecinde ışık tutulacak. Bu noktalarda, tercih sürecinde karşılaşılan zorluklara yönelik deneyimli rehberler, öğrencilerin sorularını yanıtlayacak ve onlara doğru tercihler yapmaları konusunda rehberlik edecek.


Öğrencilere, farklı eğitim programları ve okul türleri hakkında bilgiler verilecek. Meslek liseleri, fen liseleri, Anadolu liseleri gibi seçeneklerin avantajları ve dezavantajları konusunda detaylı bilgilendirmeler yapılacak. Tercih sıralamalarının önemi ve kontenjan durumları hakkındaki rehberlik hizmetimizle öğrenciler, tercihlerini yaparken daha duyarlı kararlar verebilecekler.

33073_MTY0YTNlNj
Lise Tercih Rehberlik Noktaları:

Kent Meydanı AVM ( 7-8-9 Temmuz )
Korupark AVM ( 7-8-9 Temmuz )
BUSMEK Hürriyet Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
BUSMEK Naim Süleymanoğlu Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
BUSMEK Vakıf Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
BUSMEK Orhangazi Sınava Hazırlık Merkezi (7-13 Temmuz tarihleri arasında)
Yıldırım Bayrak Alanı ( 7-8-9 Temmuz ) 

Editör: Umut Gökdaş