Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olay, nefes kesen bir kovalamacanın ardından son buldu. Soğanlı Mahallesi'nde polis ekiplerini fark eden F.K. isimli şüpheli, kaçmaya başladı. Ancak çabaları, girdiği çıkmaz sokak nedeniyle sonuçsuz kaldı.

Genç Gazete Bursa'da Polise Silah Çekince (3)

Anneler Günü izdihamı...Yağmura aldırış etmeden kampanya için saatlerce beklediler Anneler Günü izdihamı...Yağmura aldırış etmeden kampanya için saatlerce beklediler

Edinilen bilgilere göre, F.K. kardeşi ve arkadaşlarıyla birlikte gezerken polis ekiplerini görmesi üzerine hızla kaçışa başladı. Bölgede devriye gezen polislerin dikkatini çeken F.K., kısa süren bir kovalamacanın ardından araçtan inerek koşmaya başladı. Ancak çıkmaz sokak, kaçış planlarını altüst etti.

Genç Gazete Bursa'da Polise Silah Çekince (2)

Koşarak kaçmaya çalışan F.K., polis ekiplerine silah çekince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan F.K., daha sonra hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini korumamakla birlikte, F.K.'nın üzerinden çıkan belgelerde çeşitli suçlardan dolayı arandığı ve 10 yıl hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Genç Gazete Bursa'da Polise Silah Çekince (1)

Kaynak: İHA