Bitki çayları insan vücudu ve sağlığı için önemli rol oynar. Zaman ilerledikçe yediğimiz içtiğimiz her üründe katkı maddesi bulunmaktadır ama biliyoruz ki doğada kendi halinde yetişen bitkilerde hiç katkı maddesi bulunmamaktadır. Ama biz her defasında bunları bilmemize zaman yine de dışarıdan yiyip içmeye devam ediyoruz.

İşte Yağ Yakmanın 3 Altın Kuralı : Canan Karatay’dan Diyet Gerektirmeyen Zayıflama Sırları! İşte Yağ Yakmanın 3 Altın Kuralı : Canan Karatay’dan Diyet Gerektirmeyen Zayıflama Sırları!

Bitki Çaylarının Önemi

Her ne olursa olsun günde en azından bir bardak yeşil çay içmek hem sağlık açısından hem de psikolojik rahatlık açısından insana iyi gelmektedir. Yeşil çay dedim diye markette üzerinde yeşil çay yazan toz poşetlerinden bahsetmiyorum tabiki de kendi haline bırakılmış o yeşil tazecik çaylarımızdan bahsediyorum.

Nasıl Bitkiler Kullanılmalı

Dalından koparmanız ve onlara can suyu vermeniz bitkilerin sizlere iyi geldiği kadar sizin de onlara iyi gelmeniz çok önemli çünkü her canlı yaşamayı hak eder yaşamaya fırsat bulduğu sürece, evet bu fırsatı siz onlara vermelisiniz daha güzel bir gelecek için bitkilerimizi koruyalım onlardan faydalanalım.

 

Editör: Umut Gökdaş