BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ

Hırsız ,190 YTL ve ameliyat öncesi doktorun kontrol edeceği raporlarında içerisinde bulunduğu cüzdanı alıp kayıplara karışır.

 

O tarihte İnegöl’de ilginç bir hırsız olayı yaşanır. Edinilen bilgilere göre prostat şikayeti nedeniyle hastaneye yatırılan Hamdi Şahin’nin (76) odasına kendisini sağlık memuru diye tanıtan 30 yaşlarında bir şahıs girer.

1-978

Elindeki sahte evrakları gösteren kimliği belirsiz kişi, yaşlı adama, “ Beni senin doktorun gönderdi, filminin çekilmesi gerekiyor. Bu yüzden filmin iyi çıkması için soğuk duş almalısın” diyerek filmin çekileceği röntgen binasına götürerek bina içerisindeki duş kabinine sokar. Yaşlı adamın içeride duş almasını fırsat bilen sahte sağlık memuru, Hamdi Şahin’in odasına giderek eşyalarının içerisindeki cüzdanı alarak ortalıktan kaybolur.

İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:

2-833

 

            “Yaşadığı talihsiz olayı anlatan Hamdi Şahin, “ Duş aldıktan sonra bir süre çağrılmayı bekledim. Ama kimsecikler beni çağırmadı. Daha sonra röntgen binasında beni buraya getiren şahısı aradım ama bulamadım. Sonra odama dönmeye karar verdim, odama gittiğimde kendisini sağlık memuru diyen şahsın bana gösterdiği evrakları yatağım üzerinde buldum.

Elbiselerimin de karıştırıldığı fark edince cüzdanımı aradım ama bulamadım. Cüzdanımda arkadaşlarımdan ve komşularımdan borç aldığım 190 YTL, kimliğim ve tahlil sonuçlarım vardı.Nasıl böyle bir olayın kurbanı oldum anlamıyorum. Yetkililerin bu hırsızı bulmalarını istiyorum” dedi.

3-İNEGÖL DEVLET HASTANESİ

            AMELİYAT GECİKTİRİLDİ

9 gün hastanede kalan yaşlı adamın hırsızlık nedeniyle ameliyat tarihinde değiştiği bildirildi. Hamdi Şahin’in ameliyatın yapılması için doktoru Muzaffer Çalışkan’ın Ankara’ya gönderdiği numune sonuçlarının çalınması üzerine ameliyatın ileri bir tarihe alındığı belirlendi.

            Bu arada yaşanılan hırsızlık olayının ardından İnegöl Polisi araştırma başlattı. Mağdur Hamdi Şahin’in ifadeleri doğrultusunda 30 yaşlarında esmer, iyi giyinimli orta boylu olduğu belirlenen şahsın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada İnegöl polisi ayrıca hırsızın bıraktığı sahte evraklara el koyarak parmak izi çalışması yaptı.”

Aynı tarihte yayınlanan bir başka hastane haberine bakalım:

5-320

6 AYDA 263 BİN HASTA MUAYENE EDİLDİ

            İnegöl Devlet Hastanesi’nde 2005 yılının ilk 6 ayında 263 bin 829 hastanın tedavi edildiği bildirilir. İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Tahsin Hasanoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada 6 ayda rekor sayıda hastayı tedavi ettiklerini açıklar.

            ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:

“Hasanoğlu, “SSK Hastanesi’nin Sağlık bakanlığı’na devr edilmesinin ile birlikte iki hastanenin birleşmesinin ardından hasta yoğunluğu beklentilerimizin üzerinde gerçekleşti. İnegöl’ün nüfusu belde ve köyleri ile birlikte yaklaşık 190 bin, ancak biz ilk 6 ayda 263 bin 829 hastayı muayene ettik. Hafta içi günde bin 500 civarında hasta muayene ediyoruz” diye konuştu.

            Dr. Hasanoğlu ayrıca, ilk 6 ay içerisinde 8 bin 455 kişinin yatarak tedavi gördüğünü belirtti. İlk 6 ayda 345 bin 22 laboratuar tahlili, 27 bin 514 röntgen, 4 bin 29 ültrason, bin 944 tomografi, 2 bin 241 ameliyat ve bin 520 doğum yapıldığını dile getiren Dr. Hasanoğlu, “Hastane olarak Bursa bölgesinde örnek gösterilen kurumlar arasında gösteriliyoruz. Çok yakında inşaatı başlayacak olan acil binamız ile ilçe halkımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunacağız” diye konuştu.”

İnegöl'de Fabrikada İş Kazası: Talihsiz Kadın Kolunu Kaybediyordu İnegöl'de Fabrikada İş Kazası: Talihsiz Kadın Kolunu Kaybediyordu

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ      

Editör: AYHAN BAYRAKTAR