Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İnegöl Belediye Başkan adayı Ali Doğan, CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun bir program gerçekleştirdi. İlk olarak Mobiliyum AVM'yi ziyaret eden ekip, ardından İnegöl Vanlılar Derneği'ne geçti. Doğan, burada yaptığı konuşmada İnegöl'ün kültürel zenginliğine vurgu yaparak belediyecilik vizyonunu paylaştı.

İnegöl'ün Renkli Yüzü

İnegöl Vanlılar Derneği'nde konuşan Ali Doğan, İnegöl'ün farklı kültürlerden insanları bir araya getiren zengin bir mozaik olduğunu belirtti. "Her ilin, her coğrafyanın kültürü, geleneği, göreneği İnegöl'e ayrı bir tat katıyor" diyerek, kentin çeşitliliğinin gücüne dikkat çekti.

35 Ülkeden 250 Alıcı! İnegöl'e Yeni Mobilya Festivali 35 Ülkeden 250 Alıcı! İnegöl'e Yeni Mobilya Festivali

Eşit ve Adil Belediyecilik Vurgusu

Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin eşitlikçi belediyecilik anlayışını İnegöl'e taşıyacaklarını ifade etti. "İzmir, Eskişehir, İstanbul Nilüfer gibi İnegöl Belediyesi'ni de öyle yöneteceğim", eşit ve adil bir yönetim anlayışıyla İnegöl'ü yönetme sözü verdi.

Dernekler İçin Yerleşke ve Halkkart Vaadi

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda tüm dernekleri bir arada toplayan bir dernekler yerleşkesi inşa edeceğini belirten Doğan, derneklerin yer bulma ve kira ödeme sıkıntılarına son vereceklerini söyledi. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik "Halkkart" uygulaması ile temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir kart vereceklerini ve bu sayede vatandaşları mağduriyetten koruyacaklarını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi