Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban ve partililerle birlikte Starwood'u ziyaret etti. Starwood Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız tarafından karşılanan heyet, fabrikada bir tur atarak işçilerle sohbet etti.

D S C08593

Hüseyin Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine teşekkürlerini sundu. Bursa Milletvekili ve eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikada bir konuşma yaparak yerel yönetimlerin ve hükümetin İnegöl ve Bursa'nın gelişimi için gösterdiği çabalara vurgu yaptı.

D S C08607 D S C08605

Varank, "Burada belediyelerimizde, hükümetimizde bütün arkadaşlarımızın vermiş olduğu gayretlerle İnegöl'ü, Bursa'yı daha güzel daha konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da verdiğiniz emaneti belediye başkanlarımız en iyi şekilde temsil ederek en güzel şekilde hizmet edecekler. Yeni projelerle önümüzdeki dönemde yolumuza devam edeceğiz. Sizlere hizmetkar olmak istiyoruz. Sizlere de işlerinizde başarılar diliyorum" dedi. Ayrıca, Starwood A.Ş. ailesinin istihdama ve ihracata verdiği desteğin altını çizerek, Yıldız ailesine teşekkür etti.

İnegöl'de Motosiklet Kazası: Sürücü Ölümden Döndü İnegöl'de Motosiklet Kazası: Sürücü Ölümden Döndü

Kaynak: Tuncay Şentürk