Bursa'nın Keles ilçesinde 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Belediye Başkan adayı netleşti. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Keskin, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile Keles Belediye Başkanlığı için yeni adaylarını duyurdu. Keskin'in açıklamasına göre, Cumhur İttifakı'nın Bursa Keles adayı Ali Doğru oldu.

Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettikten sonra kaçmak için yine aynı duraktan taksi çağırmış Taksiciyi bıçaklayıp gasp ettikten sonra kaçmak için yine aynı duraktan taksi çağırmış

AK Parti Bursa Keles Belediye Başkan Adayı belli oldu

AK Parti'nin Keles Belediye Başkan Adayı Belli Oldu: Ali Doğru

Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Keskin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Geçmişten bugüne kadar Keles ilçemize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, ölenlere rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ömürler diliyoruz. 2024 yerel seçimlerde Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Keles ilçemize AK Parti Belediye Başkan adayı gösterilen Ali Doğru kardeşimiz ve AK Parti Keles İlçe Başkanımız Özcan Yeni ile istişare toplantısı yaparak çalışmalarımıza hız kesmeden başladık."

"AK Parti'nin Keles Belediye Başkan Adayı Belli Oldu: Mehmet Keskin'den Açıklama"

Açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, Keles ilçesinin, Bursa'nın ve ülkenin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi. Ali Doğru'nun aday gösterilmesiyle birlikte, Cumhur İttifakı'nın Keles ilçesindeki yerel seçimlere dair rekabet daha da kızışacak gibi görünüyor.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK