Bursa'da Meteoroloji tarafından yapılan 3 Şubat 2024 Cumartesi gününe dair hava tahmin raporu, şehir genelinde çeşitli hava koşullarını öngörüyor. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak, ancak termometrelerdeki düşük sıcaklık dikkat çekiyor.

Bursa'da Hava Durumu Raporu: Soğuk Başlangıç, Sıcaklıklar Yükselişte

Hafta sonunun ilk günü, Bursa genelinde sabah saatlerinde 3 dereceyle başlayan soğuk bir hava bekleniyor. Yer yer hafif yağışlı ve parçalı bulutlu gökyüzü, gün doğumuyla birlikte kendini gösteriyor. Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli bir atmosferde, termometreler 4 derece seviyelerinde seyredecek.

Günün Başlangıcı ve Öğle Saatleri

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli hava sıcaklığı 8 derece civarında olacak. Öğle saatleri sonrasında ise termometreler 10 derece seviyelerine çıkacak ve parçalı bulutlu, güneşli bir gökyüzü hakim olacak.

Akşam ve Gece Saatleri

Akşam saatlerine doğru termometreler 7 derece olarak ölçülürken, az bulutlu gökyüzü eşliğinde gün batımı yaşanacak. Akşam saatlerinde açık gökyüzü devam edecek ve termometreler 4 derece seviyelerinde ölçülecek. Gece saatlerinde ise açık gökyüzü devam ederken, termometreler 3 derece civarında seyredecek.

Hafta Sonu ve Yeni Hafta Tahminleri

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, hafta sonunda (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 1 derece olarak ölçülürken gün içinde sisli ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece civarında ölçülüyor. Gün içerisinde sisli ve çok bulutlu gökyüzü devam ederken termometreler 17 derece seviyelerinde seyredecek.

Yeni haftanın ikinci iş gününde (SALI) sabah saatlerinde sıcaklık 7 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde sisli ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor, termometreler 17 derece civarında seyredecek.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde sıcaklık 7 derece civarında ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak, en yüksek sıcaklık 22 derece seviyelerinde seyredecek.

Alinur Aktaş, Alper Taban'a Rakip Oluyor Alinur Aktaş, Alper Taban'a Rakip Oluyor

Bursa'da önümüzdeki günlerde sıcaklıkların yükselmesi beklenirken, hava durumuna dikkat etmek önemli olacak. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıları takip etmek, günlük aktiviteleri planlarken faydalı olabilir.