Meteoroloji Bursa için 26 Aralık 2023 Salı günü hava tahmin raporunu açıkladı. Şehir genelinde gün içinde az bulutlu ve güneşli bir hava beklenirken, termometreler 19 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji, yarın için hafif yağış uyarısı ve haftalık sıcaklık uyarısı yaptı.

26 Aralık 2023 Bursa’da hava nasıl olacak?

Gün, Bursa genelinde 8 derece ile başladı ve sabah saatlerinde puslu ve bulutlu bir gökyüzüyle gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru puslu ve bulutlu gökyüzü devam ederken, termometreler 10 derece civarında seyretti.

Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 16 dereceye kadar çıkacak. Öğleden sonra 19 derece seviyelerine ulaşan termometrelerle birlikte az bulutlu ve güneşli hava şehir genelinde devam edecek.

Akşam saatlerine gelindiğinde termometreler 13 dereceye düşerken, az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı gerçekleşecek. Gece saatlerinde ise az bulutlu gökyüzü devam edecek ve termometreler 10 derece civarında seyredecek.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, Bursa genelinde termometreler 20 derece civarına kadar yükselecek. Yarın için bölgesel olarak hafif yağış geçişi olabileceği uyarısında bulunuldu. Haftanın devamında parçalı bulutlu ve güneşli günler beklenirken, sıcaklık 18-17 derece arasında değişecek. Cumartesi günü ise sabah 6 dereceyle başlayacak ve gün içinde en yüksek sıcaklık 17 derece civarında olacak.

Editör: İHSAN KURAN