eebeyspoEdebeyde düzenlenen Mehmet Evren anısına 17. Edebey Geleneksel Köyler Arası Futbol Turvasında final maçını 3-1 kazanan Edebeyspor şampiyon olurken Dipsizgölspor turnuvada ikinci oldu.

edebeyspor

Karşılamanın 15. Dakikasında Edebeyspor köşe vuruşu sonrası Gökhan'ın güzel kafa vuruşu ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlkyarının son dakikalarında 30. Dakikada.yine köşe vuruşu sonrası defanstan öne çıkan Emre bekletmeden vurdu ve topu ağlarla buluşturarak İlkyarının skorunu belirledi 2-0.

30 dakika oynananan devrelerde ikinci yarının hemen başında 35.dakikada Dipsizgölspor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda tüpün başına geçen Kadir penaltıyı gole çeviremeyerek önemli bir fırsatı kaçırdı. Bu golün ardından gelişen Edebeyspor atağında Edebeyspor'un golcüsü arka direkte yaptığı akıl dolu kafa vuruşu ile 36. Dakikada takımını 3-0 öne geçirdi. Karşılamanın uzatma dakikalarında bir kez daha penaltı kazanan Dipsizgölspor'da bu defa penaltıyı kaleci Furkan Parmaksız kullandı ve maçın skorunu belirledi 3-1.

edebey

Bu sonuçla turnuvanın şampiyonu Edebeyspor olurken, Dipsizgölspor ikinci oldu.

Turnuvada Babasultan en centilmen takım kupasını alırken, Edebeyspor'dan Ahmet gol kralı olup kupasını aldı. Yine Edebeyspor kalecisi Veysel'i en az gol yiyen kaleci ödülünün sahibi oldu.

Turnuvanın gelirinin tamamı Umuteli Derneği aracılığı ile Depremzedelere bağışlandı.

Turnuvanın gol kralı olan Ahmet attığı golden sonra tribünde kendisini izleyen ve Babalar gününü kutlayan pankart açan ailesi ile gol sevincini paylaştı. Ayrıca Edebeyspor kadrosunda yer alan Ziya, Emre ve Eren kardeşlerinde aynı takımda birlikte forma giymesi ilgi çekiciydi.

Bursa’da Bugün Kimler Vefat Etti | 01 Mayıs 2024 Bursa’da Bugün Kimler Vefat Etti | 01 Mayıs 2024

Turnuvayı düzenleyen komite Başkanı ve Edebeyspor takım kaptanı İrfan Eren ve

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın yaptığı konuşmaların ardından dereceye giren takımların kupaları ve ödülleri başkan Alper Taban tarafından verildi.