Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olmalarına rağmen çalışmayan emeklilere verilen 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan 1,5 milyon çiftçiye müjde geldi. 

Altında dalgalı seyir devam ediyor! İşte 4 Mayıs Çeyrek Altın ve Gram Altın fiyatları Altında dalgalı seyir devam ediyor! İşte 4 Mayıs Çeyrek Altın ve Gram Altın fiyatları

1,5 milyon çiftçiye müjde geldi

Cumhuriyetin 100. yılından dolayı yapılan tek seferlik ödeme kapsamında ÇKS kaydı olan fakat bugün herhangi bir üretim faaliyeti olmayan çiftçilere yönelik yeni bir düzenleme yapılacağı söylendi.

1,5 milyon çiftçiye müjde geldi

Daha önce üretim faaliyetleri sebebiyle ÇKS kayıtları olan, fakat günümüzde herhangi bir üretim faaliyeti olmayan 1,5 milyon çiftçi, 1 Ekim 2023 tarihine kadar çalışmayan emeklilere yönelik ikramiyeden yararlanamayınca, çiftçilerin yoğun talepleri ve çabaları sonuç verdi. 

1,5 milyon çiftçiye müjde geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'la bir araya gelerek sorunu çözme kararı alındı.

1,5 milyon çiftçiye müjde geldi

AK Parti kaynakları, emekli çiftçilere ikramiye ödenmesi için yapılacak olan yeni düzenlemenin bütçe görüşmelerinden önce bir torba teklifle Türkiye Büyük Millet Meclisi  Genel Kurulu'na sunulabileceği açıklandı.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57